Blogger news

Sunday, August 18, 2013

Medical Card Terbaru dari Prudential BSN

Medical Card Terbaru dari PruBSN.
 
HealthEnrich Premier - Full Coverage !!

Room and Board - Entitled for RM1,000/day for Preferred Hospital.
Organ Transplant (Lifetime Limit) - RM200,000.

Hospital Daily Cash Allowance - RM 200
Maternity Complications - RM20,000/year (1st in INSURANCE MARKET!!!!)
Overall Annual Limit - RM200,000

Lifetime Limit - RM4,000,000!!


Preferred Hospital :
PRINCE COURT HOSPITAL
GLENEAGLES KL
SUNWAY MEDICAL CENTRE
GMC PENANG
KPJ JOHOR SPECIALIST HOSPITAL


Dapatkan Quotation anda secara PERCUMA di:
http://www.takafulhealth.com/p/free-quotation.html


 (Picture taken at  Prince Court Suite)

HUBUNGI SEGERA!!

Wan Ibrahim (012.6543.629)

Call/SMS/WhatsApp.
BB Pin: 21db110f.

10 comments:

Saya berminat, minta hubungi saya : Pn. Mar 019 227 8376

Sy ingin bertanya kan mengenai maternity complication 2 ...ni my number 0169539575..azera

jgn game orgramai le babi.sume main cll jek.sdar2 dh kene potong rm kt kredit kad.
AKU HARAMKAN RM AKU YG KO AMEK

Boleh saya tahu nama saudara? No telefon? Tindakan saudara ini terlalu melulu.

Saya belum pernah buat telemarketing. Masalah saudara ini adalah berkaitan telemarketing seperti yang pernah saya post dalam page saya. https://www.facebook.com/takafulpru.

Saudara telah merosakkan reputasi saya dengan tuduhan sebegini. Sepatutnya letak nama dan no telefon yang boleh dihubungi (jika anda genuine).

Saya beri tempoh kepada saudara sehingga hujung bulan Oktober 2013 untuk post permohonan maaf disini. Kita dapat detect IP addressyang saudara gunakan. Jika tidak saya akan buat laporan polis dan tindakan saman akan dibuat atas tuduhan yang tidak berasas ini.

Email me : mrs.ahmad.ikmal@gmail.com untuk maternity tu.. tq

Adakah co payment dikenakan oleh Pru bsn terhadap bil yg perlu dibayar. Jika DLM tiga tahun serahan polisi dibuat, Ada yerdaoat surrender value

saya dah join pru bsn takaful byrn blnn 170 cuba saya tak pasti ada tak simpanan ..mhn penjelasan

Post a Comment